Före


Önskar du göra en bokning  skriv gärna om det gäller en familj, barn eller porträttfotografering. 

Under en familjefotografering så tar jag både gruppbilder, syskon och individuella porträtt.

Skriv vilka dagar som passar (tisdag, onsdag, torsdag, fredag) och gärna vilken tid som fungerar bäst ( 10-16, Maj - September  10-17 ) 

så hittar vi en tid som känns bäst för oss båda. 

Mejla dina uppgifter så skickar jag faktura för fotograferingen (redigering, retuschering och bildvisning) som betalas innan själva fototillfället.  Eller så kan du göra en bokning här Boka


Detta är för att säkra din tid. Det går alltid att byta den bokade tiden om du får förhinder. 

Under

Det är nu vi är i skapandets regi. Ni kommer till studion och vi lär känna varandra. Jag brukar fotografera  den modigaste först  :) det brukar vara pappan eller barnen...  När porträtten är tagna då börjar vi med familjebilderna. 

Efter ca 1 timme när det är dags att sluta då kommer alla igång och det är då vi får till de roliga och avslappnande fotona. Ungarna brukar nu tycka att detta var ju riktigt roligt :)

Det är här som ni får valuta för era 1190 kr ... När ni har gått hem då börjar jag sålla igenom bilderna.

Jag sorterar flera hundra bilder och fixat med färg och kontraster och skapar det som ni ser i mitt galleri.  Väljer ut mellan 40-100 beroende på fotografering och gör de redo för er till bildvisningen.

Efter

Ca två veckor efter  fotograferingen bokar vi in en tid för bildvisning som tar ca 1 timme.  Här går vi tillsammans igenom  de bilder som jag har förberett till er.  Tillsammans väljer vi ut de bilder som ni gillar bäst. De flesta av mina kunder köper förstoringar som de kan dekorerar sitt hem med.

Jag är väldigt noga med att det blir bra kvalitet och jag använder det finaste pappret som gör era foton till små konstverk.

De bilder  man köper retuscherar jag enligt min stil som ni ser på min hemsida.  Med varje köpt förstoring får man samma bild som digitalfil.

Det finns inget krav på köp. Här kan du läsa om de olika paketen som finns .


Du är välkommen att  ringa  på (072 264295) eller mejla med  frågor som gäller fotograferingen.

Using Format