Före

Du är välkommen att  ringa  på (072 264295) eller mejla med  frågor som gäller fotograferingen.

Önskar du göra en bokning  skriv gärna om det gäller en familj, barn eller porträttfotografering. Under en familjefotografering så tar jag både gruppbilder, syskon och individuella porträtt.

Skriv vilka dagar som passar (tisdag, onsdag, torsdag, fredag) och gärna vilken tid som fungerar bäst ( 11-17, sommar 18 ) 

så hittar vi en tid som känns bäst för oss båda. 

Mejla dina uppgifter så skickar jag faktura för fotograferingen (redigering, retuschering och bildvisning) som betalas innan själva fototillfället. 

Detta är för att säkra din tid. Det går alltid att byta den bokade tiden om du får förhinder. 

Under

Det är nu vi är i skapandets regi. Jag säger till hur ni ska stå och sitta och  jag får er att vrida på kroppen in och ut.

Det blir nästan som ett träningspass . Ni kommer tycka det är jobbigt och roligt och efter allt det hårda arbete så får vi till dessa guldkorn som jag senare får visa er under er bildvisning ...

Det är här som ni får valuta för era 1190 kr ... När ni har gått hem då börjar jag sålla igenom bilderna.

Jag sorterar, slänger, gör backup sen redigerar.  Jag ger de färg eller gör de svartvita.

Alla bilder ni får se under bildvisningen har jag get massor med kärlek ...

Efter

Ca två veckor efter  fotograferingen bokar vi in en tid för bildvisning som tar ca 1 timme.  Här går vi tillsammans igenom  de bilder som jag har förberett till er.  Det kan variera mellan 20-70 bilder beroende på fotografering. Tillsammans väljer vi ut de bilder som ni gillar bäst. De flesta av mina kunder köper förstoringar som de kan dekorerar sitt hem med. Alla köpta förstoringar skriver jag ut själv på konstpapper.

Jag är väldigt noga med att det blir bra kvalitet och jag använder det finaste pappret som gör era foton till små konstverk.

Andra kunder köper album med 15 eller 30 bilder.

De bilder  man köper retuscherar jag enligt min stil som ni ser på min hemsida.  Med varje köpt förstoring får man samma bild som digitalfil.

Det finns inget krav på köp.

Ser fram emot att höra ifrån dig och skapa minnen som du kan ha hela livet ...

Välkomna och happy Shooting !!!

 

 

Using Format